TOYOTA PLUS je program rabljenih vozil Toyota, s katerim potrjujemo in zagotavljamo najboljša rabljena vozila ter vam tako omogočamo popolno brezskrbnost.

Nakup rabljenega vozila Toyota je ravno tako prijetna in brezskrbna odločitev kot nakup novega vozila. Zato smo ustvarili znamko RABLJENA VOZILA TOYOTA PLUS, program rabljenih vozil, ki stranki pri vsakem koraku nakupa omogoča popolno brezskrbnost.

Vsako vozilo v programu RABLJENA VOZILA TOYOTA PLUS je pripravljeno za vožnjo v najboljšem stanju, saj Toyota v okviru jamstva – do 36 mesecev za hibridna in do 24 mesecev za običajna vozila – zagotavlja pomoč na cesti ter popoln pregled več kot 96 točk, ki ga opravijo naši strokovnjaki.

VEČ VARNOSTI. VEČ UŽITKA . PREVERJENA RABLJENA VOZILA

Odkrijte prednosti hibridov, potrjenih s programom RABLJENA VOZILA TOYOTA PLUS

DO 36-MESEČNO JAMSTVO

Za vsa hibridna vozila, potrjena s programom RABLJENA VOZILA TOYOTA PLUS, velja do 36-mesečno jamstvo, ki vam zagotavlja največjo možno varnost in jamstvo.

DO 36 MESECEV POMOČI NA CESTI

Vsa hibridna vozila, potrjena s programom RABLJENA VOZILA TOYOTA PLUS, v času veljavnosti jamstva vključujejo celotno storitev pomoči na cesti.

FINANCIRANJE I ZAVAROVANJE

Pri Toyoti lahko naredite vse na enem mestu. Ne zapravljajte časa z obiski bank in zavarovalniških hiš. Preverite pogoje finanicranja in zavarovanja pri pooblaščenem Toyota partnerju.

STROKOVNI PREGLED VOZILA

Vsa naša hibridna vozila, potrjena s programom RABLJENA VOZILA TOYOTA PLUS, so uspešno prestala podroben pregled več kot 96 točk, ki ga opravijo naši strokovnjaki.

PREVERJENI KILOMETRI

Stranka ob nakupu hibridnega vozila, potrjenega s programom RABLJENA VOZILA TOYOTA PLUS, dobi potrdilo o številu kilometrov.

PODALJŠANO VARSTVO NA HIBRIDNE BATERIJE

Za hibridne komponente velja petletna garancija. Ko vaše vozilo preseže začetnih pet let, se lahko odločite za Toyotino podaljšano varstvo na hibridno baterijo. To lahko letno obnovite vse do desetega leta registracije vašega vozila.

Odkrijte prednosti vozil, potrjenih s programom RABLJENA VOZILA TOYOTA PLUS

DO 24-MESEČNO JAMSTVO

Za vsa vozila, potrjena s programom RABLJENA VOZILA TOYOTA PLUS, velja do 24-mesečno jamstvo, ki vam zagotavlja največjo možno varnost in jamstvo.

DO 24 MESECEV POMOČI NA CESTI

Vsa vozila, potrjena s programom RABLJENA VOZILA TOYOTA PLUS, v času veljavnosti jamstva vključujejo celotno storitev pomoči na cesti.

FINANCIRANJE I ZAVAROVANJE

Pri Toyoti lahko naredite vse na enem mestu. Ne zapravljajte časa z obiski bank in zavarovalniških hiš. Preverite pogoje finanicranja in zavarovanja pri pooblaščenem Toyota partnerju.

STROKOVNI PREGLED VOZILA

Vsa naša vozila, potrjena s programom RABLJENA VOZILA TOYOTA PLUS, so uspešno prestala podroben pregled več kot 96 točk, ki ga opravijo naši strokovnjaki.

PREVERJENI KILOMETRI

Stranka ob nakupu vozila, potrjenega s programom RABLJENA VOZILA TOYOTA PLUS, dobi potrdilo o številu kilometrov.