E-naručivanje na servis Besplatno isprobajte Toyotu Cjenici i katalozi Kontakt i radno vrijeme

Corolla Cross


UŽIVAJTE U PUTOVANJU


Sve navedene vrijednosti potrošnje goriva i emisije CO2 su izvučene iz rezultata laboratorijskih ispitivanja prema službenim EU propisima. One omogućavaju usporedbu među vozilima i mogu se ne podudarati s vrijednostima u svakodnevnoj vožnji
Zatvori
Pogledaj izjavu o odricanju odgovornosti

Namijenjena za životne avanture


Potpuno nova Toyota Corolla Cross pruža vama i vašim najbližima sve što vam je potrebno za uzbudljiv i nepredvidiv obiteljski život. Zahvaljujući nevjerojatno niskoj potrošnju goriva, mogućnosti pogona na sva četiri kotača i prostranom putničkom prostoru, koji je bogato opremljen intuitivnom tehnologijom, praktična Corolla Cross nudi sve što vam je potrebno da se opustite za upravljačem.Idealna za vaš najdragocjeniji teret

Malo je stvari jednako nepredvidivo kao obiteljski život. Nasreću, Corolla Cross opremljena je svime što je potrebno za uspješno svladavanje svih izazova na koje biste mogli naići.


Saznajte više
Tehnološka rješenja koja nudi iznimno su napredna

Bilo da se radi o duljem putovanju ili kratkoj vožnji dok djecu prevozite u školu ili na slobodne aktivnosti, tehnologija vam omogućuje da to bude jednostavno i praktično.


Saznajte više
Pruža osjećaj sigurnosti i s njom možete ići kamo želite


Neovisno o tome kamo ste se uputili, 5. generacija hibrida Corolla Cross neće iznevjeriti ni vas ni vašu obitelj. Inteligentni sustav pogona na sva četiri kotača i snažno kretanje uzbrdo unatrag znače da ste uvijek spremni, tijekom čitave godine.


Saznajte više

JEDNOSTAVNIJA SVAKODNEVICA

Kad imate puno posla i stalno ste u pokretu, lakše je kad vam je sve dostupno na jednom mjestu. Aplikacija MyT na vašem pametnom telefonu služi upravo tome. Uz inteligentnu mogućnost povezivanja vašeg pametnog telefona s automobilom, aplikacija MyT čini sve što je potrebno kako bi isplanirala vaše putovanje kući, a uz to šalje novosti i obavijesti o servisnom održavanju. Značajka Hybrid Coaching analizira vaš stil vožnje i daje vam savjete kako smanjiti potrošnju goriva. Uz MyT vožnja je zabavnija.


Saznajte više


Doživite model Toyota Corolla Cross

Saznajte sve o modelu Corolla Cross putem naše aplikacije koja se bazira na proširenoj stvarnosti. Preuzmite aplikaciju i pogledajte kako automobil izgleda iz svakog kuta na vašem prilazu, u vašoj garaži ili čak u vašoj dnevnoj sobi rabeći prikaz s proširenom stvarnošću. Aplikaciju možete preuzeti u trgovinama App Store ili Google Play putem poveznica u nastavku.


Preuzmite u App Store Preuzmite u Google PlayNaša politika E-privatnosti

Kolačiče na našoj stranici koristimo kako bi vam osigurali bolju uslugu. Ako ste s time zadovoljni nastavite normalno koristiti ovu stranicu.